tomc@bsearch.be
+32 11696563. 24/7

Schade auto inkoop

Wat gebeurd er nu met mijn sloop/schade auto ? Uw sloopauto gaat naar onze hoofdvestiging in Haarlem. Vervolgens wordt deze gestript en alle onderdelen worden gesorteerd. Onderdelen als glas, rubberen etc. worden gerecycled. Motorische onderdelen die nog in goede staat zijn worden doorverkocht en het metaal wordt ook gerecycled. Wij zijn ARN erkend recyclingbedrijf en u kunt erop vertrouwen dat wij op een milieubewuste manier uw sloopauto zullen recyclen.

Wij doen NIET aan het verkopen van auto’s wij kopen alleen in!

Als u verder nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons.

Sloopauto / Schadeauto’s inkopen

Wij als landelijk werkend bedrijf kopen ook alle merken schadeauto’s in. Doordat wij een breed netwerk in Nederland hebben aan specialisten en ervaringsdeskundigen, kunnen wij u zeer snel en efficiënt helpen met het verkopen van uw sloopauto of schade auto. Bij ons ontvangt u altijd een aantrekkelijk bedrag voor uw beschadigde auto.

Of u nou een totall-loss sloopauto of schadeauto heeft of een gedeukte auto wij kopen alles in. De sloopauto / schadeauto-expert komt bij u langs. om de restwaarde van uw auto te bepalen. U kunt er dus zeker van zijn dat u altijd een reëel bedrag voor uw beschadigde auto ontvangt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw auto snel laten ophalen door een deskundig medewerker. U kunt een schadeauto aanmelden op dezelfde manier als bij de sloopauto’s. Bellen of mailen, vergeet niet bij de email de volgende specificaties te vermelden :

* Bouwjaar

* Huidige staat van de auto

* APK ja/nee

* Motorisch in orde ja/nee

Wij verkopen GEEN sloopauto of schadeauto’s !!

Hier vindt u goede banden voor uw auto WWW.AUTO-ONDERDELEN24.NL