tomc@bsearch.be
+32 11696563. 24/7

Sloopauto verkopen

Een sloopauto is een auto, die zoals de naam reeds doet vermoeden, alleen nog maar gesloopt kan worden. Een dergelijke voertuig zal op de reguliere markt geen enkele waarde meer vertegenwoordigen. Echter, dat wil niet zeggen dat je er geen financiële compensatie meer voor kunt krijgen.  Auto verkopen? Direct geld!

Wij kopen sloopauto’s maar ook ander wagens van particulieren en bedrijven. U wilt uw auto verkopen! U kan bij ons terecht met elke auto ongeacht de staat waarin de wagen zich bevindt. Ook als handelaar kan u bij ons terecht om uw auto te verkopen. U krijgt steeds de beste prijs aangeboden voor uw bedrijfsauto, mini-bus, lichte vracht.  Alle merken en modellen komen in aanmerking. Je auto aanmelden is bovendien volledig gratis en vrijblijvend

Uw sloopauto verkopen is eenvoudig

sloopautotiel.nl is het grootste recyclingnetwerk voor sloopauto’s ! Wij nemen het gedoe uit de verkoop van uw auto door het vinden van de beste schroot auto prijzen in de aanbieding – of uw auto is klaar om te worden gerecycled, kapot voor onderdelen, of een auto die heeft nog genoeg kilometers in het. Het is eenvoudig om een schrootprijs voor uw Auto verkopen  te krijgen, vertel ons uw auto registratie en postcode en u zult direct zien hoeveel uw sloopauto waard is.

Het maakt niet uit waar u bent in het Verenigd Koninkrijk, de verkoop van uw sloopauto met sloopautotiel.nl is gedaan en afgestoft in slechts 3 eenvoudige stappen:

1) Ontvang direct een offerte
2) Regel een gratis ophaaldienst of breng uw auto langs
3) Ontvang betaling voor uw auto

Zo eenvoudig is het! U hoeft geen afspraak te maken om uw auto te taxeren, dat bespaart u tijd. Bovendien staat ons klantenserviceteam klaar om u te helpen als u onderweg vragen hebt.

Auto en bestelwagen verhuur

Particulier of professional, wie een auto wil huren zit goed bij Luxauto autoverhuur. Naast een (compacte) personenwagen, kunt u bij ons ook een monovolume of SUV huren. We doen er alles aan om u een uitmuntende service te bieden.

  • 24u/24u Europese pechbijstand
  • Huur uw wagen van 1 dag tot 24 maand
  • Breng uw huurauto binnen op een andere locatie dan vertrek
  • Reserveer online, telefonisch of in een kantoor in uw buurt

Hier vindt u goede banden voor uw auto WWW.AUTO-ONDERDELEN24.NL

Sloop uw auto voor de beste prijs

Als uw auto aan het einde van de weg is gekomen en klaar is om te worden gerecycled, kopen wij uw auto voor schroot. Wanneer u ervoor kiest om uw auto te laten slopen door CarTakeBack, zal deze worden gerecycled in lijn met de wet in een erkend sloopauto recyclingcentrum, we hebben er meer dan 300 in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer uw auto is gerecycled, krijgt u een DVLA Certificaat van Vernietiging als bewijs dat uw auto op verantwoorde wijze is gesloopt. Lees meer over het verkopen van uw sloopauto >

Wat voor soort auto’s koopt Sloopautotiel?

Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van sloopauto’s, maar ook auto’s met een hoge kilometerstand, APK defecten, beschadigde, kapotte en defecte auto’s, en zelfs auto’s met nog wat kilometers erin. Met meer dan 300 Sloopautotiel vestigingen in het Verenigd Koninkrijk die klaar staan om uw auto te kopen, zullen wij de beste prijs voor u vinden.

Het maakt niet uit hoe oud uw auto is – of de staat van uw auto – u kunt hem verkopen met Sloopautotiel. Wanneer je een prijsopgave krijgt, zullen we je een aantal vragen stellen over de staat van je auto om je een accurate prijs te geven

Geef een reactie